TJÄNSTER

Homestyling
Vi utför homestyling av tomma bostäder, helt/delvis möblerade bostäder som behöver komplettering och erbjuder även konsultationer inför fotografering/visning. En inredare kommer alltid ut på ett kostnadsfritt möte och går igenom hur vi arbetar innan vi levererar en offert.
Pris: Alltid på offert.

Priset kan påverkas av olika faktorer som ex. avsaknad av hiss/mindre hiss, storlek på bostaden och framkomlighet med transport till bostaden etc.

Konsultation
Möte med en inredare på plats i din bostad. Tillsammans går vi igenom din bostad och ger enkla men konkreta förslag på hur du kan framhäva ditt hem på bästa möjliga sätt inför fotografering/visningen. Allt dokumenteras i en åtgärdslista som du behåller.
Pris: 2 850 kr inkl. moms

Privat inredning
Vi erbjuder den övergripande ledningen av större projekt. Skisser, förslag, materialval, inköp, färgsättning och ljussättning av ditt hem. Alla inredningsförslag föregås av ett kostnadsfritt möte med inredare på plats i din bostad, därefter levereras offert. Vid förfrågan kan delar av ett tidigare inredningsförslag skickas för att du som kund ska få en känsla för hur ett inredningsförslag är utformat.
Pris: Alltid på offert.

Inspirationsmöte
Med inredare på plats i hemmet. Välj själv vad du önskar hjälp med. Ex möblering med befintligt, hitta den röda tråden, färgsättning, förvaringslösningar, belysning och inredningsdetaljer. För att du ska få ut så mycket som möjligt på plats är det viktigt du i god tid kontakta oss så skickar vi ett formulär för ifyllande. Mötet tar ca 2 h.
Pris: 2 850 kr inkl. moms

Inredning offentlig miljö
Rätt miljö för era lokaler kan vara avgörande för både era kundrelationer och anställda. Utifrån de förutsättningar som råder för just er hjälper vi till med optimala lösningar, baserat på de aktiviteter och behov ni har i era lokaler. Vi utför inredningar av offentliga miljöer bl a kontor, restaurang, hotell, mässor & event, scenografi, reklamfotograferingar, reportage, butiker och showroom. Omfattningen på uppdragen varierar stort och utgår från en offert baserad på behov och budget som finns i varje enskilt projekt.
Pris: Alltid på offert.

Övrig information

Avdragsgillt!
Kostnaden för homestyling och konsultation är avdragsgill och tas upp under ”utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Mer information finner ni på Skatteverkets hemsida.

Processen
Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur homestyling går till från början till lyckad försäljning.

Jobbansökan / Praktik
Skicka en ansökan till susanne@inne.se, vi besvarar alla jobbförfrågningar.

Genom att fortsätta använda den här hemsidan, godkänner jag att Inne och Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra deras respektive produkter och tjänster, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info om Innes sekretesspolicy och Houzz sekretesspolicy.